Souvenir als herinnering Nijmegen,

Wij hebben verschillende producten voor u bijvoorbeeld een handdoek of badlaken maar ook T-shirts bedrukt. Zie meer mogelijkheden in de winkel. Het zijn echte leuke herinnering om aan deze unieke stad op terug te kijken en wij luisteren ook naar uw wensen. Gemeente Nijmegen, heeft tegenwoordig meer dan 170.000 inwoners en is een bloeiende stad vol van festivals en andere interessante culturele bezigheden. Met zijn Universiteit, waar ongeveer negentienduizend universitaire studenten op aanwezig zijn geeft de stad een gezellige sfeer. Nijmegen is de oudste stad van ons land en bestaat al meer dan 2000 jaar en dat zie je aan de monumenten. Nijmegen (Noviomagus) was voor de Romeinen zeer strategisch van belang en hadden hun grootste 10e legioen hier gelegerd en er ontstond een nieuwe gemeenschap met huizen en een vesting om dat het grensde aan het zogenaamde Germaanse gebieden. En het was het Noordelijk gelegen verblijf plaats van het Keizerrijk van Karel de Grote en waar hij de ‘Valkhof’ als verblijfplaats liet bouwen. Een stad met een rijke geschiedenis en onder gezag van Karel de Grote was de Nijmeegse bevolking de meest bevoorrechte burger van Europa. Stadsrechten kreeg Nijmegen in het jaar 1230. En daarom is een leuke herinnering als souvenir zoals een T-shirt, handdoek of snijplank of ander wensen  dat is ook mogelijk.

En tegenwoordig is het nog steeds een stad dat internationaal in belangstelling staat bij veel mensen. Ook zijn evenementen zoals de Vierdaagse van Nijmegen waar wandelaars uit de hele wereld aan meedoen om een glorieuze intocht over de ‘Via Gladiola’ te kunnen mee te maken om daarna het Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen en de feesten willen beleven en dat is in juli, de feesten zijn in het hele centrum en op de straten en pleinen. En het Goffertpark waar internationale grote artiesten optreden en hebben opgetreden zoals, The Rolling Stones, U2, Robbie Williams, Guns N’Roses, enz., En vergeet de musea niet in Nijmegen die zijn de moeite waard. Een souvenir  is wel op zijn plaats als herinnering, een T-shirt met aantal kilometers die u gelopen heeft of zoals u het wenst, Badlaken of een ander product over Nijmegen die wij voor bedrukken en die u kunt vinden in onze winkel.

Nijmegen is ook leuk vanaf het water te bewonderen

Neem bijvoorbeeld de Pannenkoekenboot die over de rivier de Waal vaart, u hebt een mooi uitzicht op Nijmegen en vaart onder de verschilende bruggen door u genieten van onbeperkt pannenkoeken eten en dat is echt iets voor familie, vrienden, jong en oud, vanaf woensdag t/m zondag. Nijmegen heeft een boven en een beneden stad en dat maakt shoppen in Nijmegen interessant, De Lange Hezelstraat is de oudste winkelstraat van ons land. Deze van oorsprong uit de Romeinse tijd en nu nog als zodanig herkenbare middeleeuwse drukke straat heeft veel winkeltjes waar u vriendelijk geholpen wordt. Plein 1944, genoemd naar het bombardement dat Nijmegen per ongeluk trof in de Tweede Wereld Oorlog, is een gezellig ontmoetingsplein met veel winkels en boetiekjes. En vergeet niet de Houtstraat en Broerstraat met zijn verrassende winkeltjes is de moeite waard. En waar je uitkomt op De Grote Markt, Grootemarkt of Kruismarkt met zijn Rijksmonumenten, beeld van Mariken van Nieumeghen, restaurantjes en terrasjes met een lekker biertje op één van de vele terrasjes of genieten van een heerlijke lunch of diner. De Waalkade staat synoniem voor gezelligheid en bourgondisch uit eten gaan en vooral zomers heerlijk aan de rivier de Waal kunt genieten. Dit met een spectaculair uitzicht over de rivier zorgt voor een unieke ambiance. Een leuk souvenir als herinnering aan Nijmegen hebben wij voor u, zie onze producten en zie  de mogelijkheden in onze Winkel.