Gemeente Nijmegen, heeft tegenwoordig meer dan 170.000 inwoners en is een bloeiende stad vol van evenementen. En met zijn ‘Radboud’ Universiteit, waar ongeveer 19.000 studenten aanwezig zijn geeft de stad internationale allure en geeft de stad sfeer in het uitgaansleven. Nijmegen stad van cultuur en historie, zoals het Museum ‘Het Valkhof’ brengt u terug in de tijd van de Romeinen dus naar Rome, het ‘Huis van de Nijmeegse Geschiedenis’ over de oudste stad van dit land, het ‘Natuurmuseum Nijmegen’ voor jong en oud en hier gaat het over de flora en fauna van het Gelderse rivierlandschap. Ook zijn er leuke evenementen zoals Goffertpark waar grote namen zoals wereld artiesten hebben opgetreden of nog optreden zoals: The Rolling Stones, U2, Gun N’Roses, Robbie Williams enz.. En een bekend evenement is de ‘International Vierdaagse van Nijmegen’ waar tienduizenden aan mee doen om een glorieuze intocht over de ‘Via Gladiola’ willen mee maken om daarna het Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen en de feesten mee willen beleven, en dat is in juli, dit zijn evenementen waar duizenden mensen naar toetrekken. T-shirt als souvenir, met de voetstappen en aantal kilometers dat u gelopen hebt en om altijd Nijmegen in uw herinneringen te hebben. Zie onze producten wij drukken het voor u en wij hebben meer mogelijkheden kijk in onze winkel.

Nijmegen de oudste stad van Nederland bestaat al meer dan 2000 jaar en van af de Waal gezien op heuvels ligt. Nijmegen (Noviomagus) was voor de Romeinen zeer strategisch gelegen en hadden hun grootste 10e legioen hier gelegerd om dat het grensde aan het zogenaamde Germaanse gebieden. En het was het Noordelijk gelegen verblijf plaats van het Keizerrijk van Karel de Grote en waar hij de ‘Valkhof’ een verblijfplaats liet bouwen waar hij over zijn noordelijk deel van zijn Rijk kon uitkijken.Een stad met een rijke geschiedenis en onder gezag van Karel de Grote was de Nijmeegse burger de meest bevoorrechte burger van Europa. In 1230 kreeg de stad formeel haar stadsrechten. En de laatgotische Sint Stevenskerk gelegen in het hart van Nijmegen en indrukwekkende lijnenspel in de architectuur heeft met een indrukwekkend grafmonument van Catharina van Bourbon uit 1512 heeft. Op 24 februari 1944, is een groot deel van het centrum per ongeluk door de geallieerden verwoest door bombardement, maar Nijmegen heeft bewezen na de opbouw dat oude Rijksmonumenten en nieuwbouw goed samen gaat, met zijn straatjes en vele winkels en zijn boven- en beneden stad. Deze stad trekt veel toeristen uit de hele wereld en het is een echte wandel en een cultuurhistorische stad. Daar wilt u graag een souvenir van hebben zoals bijvoorbeeld een Badlaken bedrukt met kaart van Nederland, met rode stip als locatie waar Nijmegen ligt en met de naam er bij gedrukt. Zie onze producten.

En in Nijmegen is dus ook eindeloos shop plezier en heeft veel te bieden leuke knusse winkeltjes en waar je persoonlijk geholpen wordt neem De Lange Hezelstraat de oudste straat van Nederland die in de Romeinse tijd is ontstaan en nu nog herkenbaar met zijn honderden winkels, waar je uitkomt op het gezellige Grote Markt of Kruismarkt met standbeeld van Mariken van Nieumeghen. Of breng een bezoek aan de moderne de Marikenstraat met diverse winkels over twee verdiepingen en de ‘Molenpoort Passage’ met winkeltjes, dat is ook al een wandeling op zich enz.. De Grote Markt maar beleef ‘De Waagh’! Het historische pand uit 1612, Stadscafé  ‘De Waagh’ blikvanger van Nijmegen op de Grote Markt, eerbetoon aan de Renaissance. dat omringd is door sfeervolle cafeetjes en gezellige terrasjes en ook het Koningsplein met zijn vele cafés en terrassen. Met een lekker biertje of een goed glas wijn nagenieten op één van de vele terrasjes of genieten van een heerlijke lunch of diner. De stad ademt een Bourgondische en gemoedelijke sfeer uit. Een souvenir is dus wel een leuk idee voor verenigingen, vrienden of familie om een herinnering aan deze stad te hebben en u kunt het bestellen bij ons. Zie de producten in de Winkel, zoals een handdoek/badlaken bedrukt met een kaart van Nederland en een rode stip met de naam van waar Nijmegen ligt, wij hebben meer producten voor u.